عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : سه شنبه 11 آبان 1400
بازدید : 336
نویسنده : mozhgan

اورژانس ارتودنسی تنها در چند مورد اضطراری  واقعی برای درمان ارتودنسی دندان وجود دارد. یا به عبارتی اورژانس ارتودنسی عبارتند از :

  • آسیب به دندان ، صورت و یا دهان
  • عفونت یا تورم لثه ، دهان  و یا صورت
  • ناراحتی یا درد شدید و غیر قابل کنترل در این مناطق

در هر یک از شرایط بالا شما باید در اسرع وقت به دنبال رفتن به اتاق اورژانس ارتودنسی باشید. به طور کلی  دندانپزشکانی که برای اورژانس ارتودنسی کار می کنند آموزش دیده اند که مسئولیت رسیدگی به طیف وسیعی از مشکلات دهان و دندان را به عهده بگیرند. آنها می توانند به احتمال زیاد ابزارهای تشخیصی و بیهوشی و درمان را که شما نیاز دارید برایتان  بکار ببرند. برای مثال اگر دندان شما شکسته شده باشد دندانپزشک اورژانس می تواند این مشکل را فوری برایتان درمان کند و دندان شکسته شما را ترمیم کند. به همین ترتیب در مواقع درد یا تورم شدید که نشانه ای از عفونت یا بیماری است در بخش اورژانس ارتودنسی ویزیت خواهید شد. پس از آن شما باید به فکر گرفتن یک وقت اورژانسی از نزدیک ترین متخصص  ارتودنسی نزدیک به محل سکونت خود باشید.( مثلا اگر ساکن کرج هستید بهترین متخصص ارتودنسی در کرج را انتخاب کنید.)

مراجعه به اورژانس ارتودنسی هنگام شکستن و شل شدن لوازم ارتودنسی

اگر بخشی از یک دستگاه شکسته شده مانند:

در صورتی که قادرید  سعی کنید آنرا بردارید  برداشته و کنار بگذارید. تا در ملاقات خود با اردتودنتیست تان آنرا نشان دهید. اگر این امکان پذیر نیست ، سعی کنید برای پوشش بخش هایی از دستگاه که باعث التهاب شده اند از موم ارتودنسی که  در شروع درمان از ارتودنتیست خود دریافت کرده اید استفاده کنید.

بیشتربخوانید... قیمت ارتودنسی نامرئی

در موارد اضطراری  و اورژانس ارتودنسی هر گونه:

  • مواد نرم مانند آدامس
  • گاز
  • یک گلوله پنبه
  • یا حتی سیلکون

ممکن است برای شما قابل استفاده باشد. اگر قسمتی از سیم از براکت شما بیرون زده و باعث خراش و آزردگی در ناحیه گونه و لثه شده است. شما می توانید سیم بیرون زده را با یک پاک کن که درانتهای مداد قرار  گرفته است به سر جای اصلی خود ببرید. به عنوان آخرین راه  چاره  شما ممکن است سعی کنید سیم بیرون زده را با یک برش ناخن گیرکه قبلا ضد عفونی شده است بیرون بیاورید

منبع: دانستنی های ارتودنسی





:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مجله سلامتی و آدرس salamatmag.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com